KUNSZENTMÁRTON KSK

kunszentkezi.hu

4. helyen végzett kézilabda csapatunk

2017. májusban kézilabda csapatunk megvédte NB II-es bajnoki címét. A bajnoki címmel ismét jogot szereztünk a magasabb osztályban (NB I/B) való szereplésre. A vezetőség reálisan döntött, a kézilabda klub nem vállalta a feljutást, maradt az alacsonyabb osztály (NB II). 2017. június 30-án beneveztünk a 2017/2018. évi NB II-es bajnokságba, ahol a kézilabda csapatunkkal szembeni elvárás az 1-3. hely megszerzése volt!

A 2017/2018-as bajnoki szezonban az NB II-ben 22 bajnoki és több felkészülési mérkőzést játszott kézilabda csapatunk, a megyei bajnokságban 20 mérkőzés várt játékosainkra. A 2018. februárban induló kisiskolás bajnokságban az U7, U8, U9-es korosztályt is versenyeztettük, így közel 100 főnek biztosítottunk sportolási lehetőséget!

Előre nem várt okok (sérülések, sportcsarnok elhúzódó felújítása) miatt a 2017/2018. évi NB II-es bajnokságban felnőtt csapatunk 61%-os teljesítménnyel a 4. helyen végzett. A megyei bajnokságban pedig a 3. helyet szereztük meg. A felnőtt csapatot 2017. szeptembertől játékos-edzőként Fejes Marcell irányította. A Dani Margit Sportcsarnok elhúzódó felújítása miatt 2017. augusztustól a Homoki Iskola Tornacsarnokában tartottuk edzéseinket és hazai bajnoki mérkőzéseinket, mely jelentős többlet kiadást jelentett a kézilabda klub számára.

Elismerések: 2016. nyarán az NB II-es bajnoki címért polgármesteri elismerő oklevelet kapott a sportegyesület. 2017. augusztusban az elmúlt évek kitartó munkájának elismeréseként Kunszentmárton Város Testnevelési és Sport Díja kitüntetésben részesült a kézilabda klub.

Sportegyesületünk vezetése bízik abban, hogy a kézilabda sportág még hosszú évekig szolgálja a város, és sportszerető lakóinak ez irányú igényét. Egész évben kulturált körülmények között biztosítunk kellemes sportélményt a Sportcsarnokba kilátogató sportszerető lakosoknak, és nem utolsó sorban dicsőséget és elismerést szerzünk városunknak!

HAJRÁ KUNSZENTMÁRTON!!!